Pannacotta med vit choklad och vanilj !
Nu i helgen fyllde jag 25 år :) hade en perfekt kväll med familj och släkt ! Fick massor av fina presenter ! Valde att skippa tårtan detta året, och gjorde en dessert istället ! Hade inte så mycket tid så de fick bli något lätt! Pannacotta med vit choklad , men de verkade vara uppskattat iallafall !
5dl grädde
1tsk vaniljsocker
1vaniljstång
100gram vit choklad
3st gelatinblad
Börja med att lägga gelatinbladen i kallt vatten . Hacka den vita chokladen i små bitar . Dela vaniljstången på mitten . Koka upp grädden, vaniljsockret och vaniljstången . När det kokar ta då bort kastrullen från plattan och rör i chokladen . När chokladen har smält helt så krama ur gelatinbladen och lägg i dem . Sen är det bara att hälla upp i glas och ställa in i kylen minst 3 timmar ! Glöm inte att ta bort vaniljstången :)
Ett tips är att göra pannacottan dagen innan och sen dekorera den med god färsk frukt precis innan det är dags att äta den !
<3
Riktigt nice <3
super
Japp nu e du en halv gumma
:)och desserten smakade mums och ett stort plus till Fanny som gjorde smörgåstårtorna mmm himla goda va dom
:)kraaam
Fina bilder lillasyster! :)
O supergott som alltid när du gör det!!
Tack Anette, det var roligt att höra! :)