Pavlova med passionscurd !
Efter att ha sett när Sveriges mästerkock bakade pavlova så bestämde jag och hjärtat oss för att prova :) Vi använde oss av förra årets vinnare Sigrids recept som ni hittar här:)
http://www.recept.nu/sigrid-barany/efterratter-och-godis/frukt-och-bar/pavlova-med-lime--och-passionscurd/
Ett tips är att inte spritsa dem för stora , för dem växer ganska mycket i ugnen ! Rekommenderar verkligen dessa , blev supergott med den söta marängen tillsammans med den syrliga passions curden. Vi följde som sagt receptet men vi valde att behålla kärnorna från passions frukten , mycket godare tycker vi men det är ju en smaksak ! Lycka till!
<3
Du är så jävla duktig Emma. :) Kram
Är bara ärlig. :)
Dom var skitgoa! för goda för jag åt upp hela :)
Jag är så stolt som man bara kan bli.
Tro de eller ej detta har jag nästan skrivit själv My har hjälpt mej lite ;)PUSS OCH KRAM MAMMA
OBS DE TOG NOG 20 min ATT SKRIVA DETTA MEN ROLIGT VA DE :) :) :)
det mamma skriver det är sant till 100% men att hon har skrivit det själv tror inte jag på
Jag sa ju att lilla My hjälpte mej lite men nu klarar jag mej utan någon hjälp :)och fort går de
TACK FÖR STÖDET EMMA ;)